czwartek, 27 czerwca 2013
Kompot rabarbarowo-truskawkowy
Potrzebujemy:
truskawki
rabarbar
3 łyżki cukru
Do garnka z wodą wrzucamy truskawki oraz obrany, pokrojony rabarbar. Wsypujemy 3 łyżki cukru. Doprowadzamy wodę do wrzenia i gotujemy na wolnym ogniu do uzyskania słodkiego, owocowego smaku.
2 komentarze:
Salvador Dali
27 czerwca 2013 09:32
klasyk-któż go nie zna?:D
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
viseez
27 czerwca 2013 13:39
egzakli ! :D a jaki pyszny ^^
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
klasyk-któż go nie zna?:D
OdpowiedzUsuńegzakli ! :D a jaki pyszny ^^
OdpowiedzUsuń